Heidi te Poele
/ door /   sponsoring / 0 comments

Heide te Poele

In 2010 is Heidi begonnen met het deelnemen aan wedstrijden. Meteen behaalde haar team fantastische prestaties en wonnen zij meerdere prijzen. Zo werd het team in het eerste jaar gelijk Districtskampioen én Nederlands Kampioen. Vijf jaar en meerdere grote prijzen en prachtige prestaties later heeft ze inmiddels een geolied groomingteam.

Naast het deelnemen aan wedstrijden geeft Heidi regelmatig coachsessies aan bedrijven: een praktische interventie waarbij kwaliteiten en relaties binnen het team worden gespiegeld d.m.v. een pony/paard. Een unieke sponsormogelijkheid voor uw bedrijf!

logo Heidi te Poele

Power Horse Competition
/ door /   sponsoring / 0 comments

Power Horse Competition

Schitterende trekpaardwedstrijden met meerdere (Europese) trekpaardenrassen, zowel indoor (winter), met vier wedstrijden en outdoor (zomer), met zeven wedstrijden in Nederland en België, bestaande uit: dressuur, vaardigheid, marathon, trekpaardproeven, presentatie en shows. De Power Horse Competitie is een initiatief van de STER (Stichting Trekpaard en Recreatie).

Home

Christiaan Provoost
/ door /   sponsoring / 0 comments

Christiaan Provoost

Christiaan Provoost woont in Domburg. Zijn vader zat in de Fjordenpaarden en Christiaan rolde als vanzelf ook in het aangespannen werk. Eerst met een pony voor de kar en vanaf 1975 serieus in de wedstrijdsport bij de KNF. Christiaan werkte zich in de aanloop naar het eerste wereldkampioenschap samengesteld mennen voor enkelspannen, met Hombre (KWPN, v. Boston) door alle selectiehobbels heen, mocht als lid van de driemansequipe mee naar het Oostenrijkse Ebbs en presteerde daar dermate grandioos dat hij zelfs medaillekansen kreeg. Het werd uiteindelijk een vijfde plaats individueel en een bronzen plak met de equipe. In totaal vertegenwoordigde Christiaan Provoost Nederland op vijf wereldkampioenschappen.

Meer over Christiaan Provoost

/ door /   W&H / 0 comments

Goede voeding

Gezondheid, maar ook conditie en spieropbouw zijn voor een groot gedeelte afhankelijk van voeding. Voor een optimale gezondheid heeft het paard alle voedingsstoffen in de juiste verhoudingen nodig. Voeding is geen soort van ‘alternatieve’ therapie, het is een onmisbaar onderdeel van een ware holistische benadering van gezondheid, zowel om een goede gezondheid te krijgen, als te behouden.

/ door /   W&H / 0 comments

Jasperse Praktijkencentrum in Vlissingen

Het is misschien wennen, dat je met hoofdpijn binnenkomt en met een voetbed in je schoenen het pand verlaat. Maar werken doet het wel. Het is zelfs de kracht van Jasperse Praktijkencentrum, waar het totaal méér is dan de som der delen. Vier geneeswijzen onder één dak: chiropractie, kinesiologie, podologie en optometrie. Specialisten die graag gebruik maken van elkaars kennis en ervaring en een collega inschakelen als dat nodig is. De oorzaak van de klacht opsporen, daar gaat het om. En daar meteen naar handelen. Efficiënt, doeltreffend en bijzonder. Sterker: de werkwijze van Jasperse Praktijkencentrum is uniek in Nederland.

/ door /   W&H / 0 comments

Lancering Wheels & Horses

Met ons nieuwe logo, promotiemateriaal en website zijn we nu dan echt gestart met Wheels & Horses. Sponsoring, promotie en zorg voor paarden is in een notendop waar we voor staan. Heb je een project, evenement of organisatie en je hebt behoefte aan promotie neem an contact met ons op.

/ door /   W&H / 0 comments

Wheels & Horses bijna online

Nadat we definitief de beslissing hadden genomen om met Wheels & Horses te beginnen zijn we meteen druk aan de slag gegaan met de voorbereidingen. Een hels karwei, maar wat een mooi resultaat. Nog heel even en dan is ook onze website online.